Karácsonyfák elszállítása

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft. alvállalkozójaként az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  díjtalanul összegyűjti a karácsonyfákat a szolgáltatási területén.

Kérjük, hogy a karácsonyfákat, a környezetet nem szennyező, illetve a forgalmat nem veszélyeztető módon díszek, fényfüzérek, talp…stb. nélkül szíveskedjenek kihelyezni, az adott napokon reggel 6 órára,

Társasházi övezetekben a hulladékgyűjtő edény mellé, míg magánházas övezetekben az ingatlan elé. Amennyiben olyan méretű karácsonyfát helyezneki ki, ami nem fér a gyűjtőjárműbe, illetve lemarad a gyűjtés idejéről úgy az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban díjtalanul leadhatja nyitvatartási időben a karácsonyfát.

Egerben: a gyűjtés a Vízkeresztet követő első szombati napon indul, azaz 2018.01.13-án és az azt követő 2 szombati napon 2018.01.20-án és 2018.01.27-én tart. 

Vidéki szolgáltatási területünkön a következő gyűjtési napokon:

2018.01.15. Hétfő
Verpelét, Tarnaszentmária, Vécs, Kisnána

2018.01.16. Kedd
Andornaktálya, Maklár, Nagytálya, Bélapátfalva

2018.01.17 Szerda
Kápolna, Feldebrő, Kerecsend, Felsőtárkány, Szarvaskő

2018.01.18 Csütörtök
Kompolt, Aldebrő, Tófalu, Tarnaméra, Ostoros

2018.01.19 Péntek
Egerszalók, Demjén, Egerszólát, Novaj, Noszvaj


Ezen felül 2018. január 27-én szombaton minden – az általunk ellátott- településen elszállítjuk a kihelyezett örökzöldeket.

A karácsonyfák gyűjtéséről a lakosságot a korábbiaknak megfelelően a megszokott szórólapos rendszeren keresztül is tájékoztatjuk.

A szelektív hulladékgyűjtéssel védi környezetét és munkahelyet teremt!

Köszönjük Együttműködését! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft. alvállalkozójaként az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  díjtalanul összegyűjti a karácsonyfákat a szolgáltatási területén. Kérjük, hogy a karácsonyfákat, a környezetet nem szennyező, illetve a forgalmat nem veszélyeztető módon díszek, fényfüzérek, talp…stb. nélkül szíveskedjenek kihelyezni, az adott napokon reggel 6 órára, Társasházi övezetekben a hulladékgyűjtő edény mellé, míg magánházas övezetekben az ingatlan elé. Amennyiben olyan méretű karácsonyfát helyezneki ki, ami nem fér a gyűjtőjárműbe, illetve lemarad a gyűjtés idejéről úgy az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban díjtalanul leadhatja nyitvatartási időben a karácsonyfát.