Cégbemutató

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2013.10.21-én alakult. Főtevékenysége 3811’08 TEÁOR számmal ellátott nem veszélyes hulladék gyűjtése.
A Kft. 2017.10.01-től , jelenleg a Szelektív Nonprofit Kft. mint közszolgáltató alvállalkozásában látja el Eger M. J. Város és további 17 település közigazgatási határain belül a közszolgáltatási feladatokat.
2019.01.01-től Kisköre településen is Társaságunk végzi alvállalkozásban a hulladékszállítási feladatokat, jelenleg 18 településen látjuk el a közszolgáltatási feladatokat.
A közszolgáltatás részeként végezzük alvállalkozóként a szolgáltatási területünkön a házhozmenő szelektív és zöldhulladék gyűjtését, igény alapú lomtalanítást, hulladékgyűjtő udvar üzemeltetését, konténeres hulladékszállítást.
Küldetésünk a hulladék képződésének megelőzése, a keletkezett hulladék csökkentése, illetve minél nagyobb arányban történő hasznosításra történő átadása.
Törekszünk a környezettudatos gondolkodásmód minél szélesebb körben történő kiszélesítésére, megismertetésére, valamint a szelektív hulladékgyűjtés hatékonyságának növelése.

 

Telefon: 36/513-200
Központi e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője: Nagy Mihály Tamás
Könyvvizsgáló: Koncz Sándor Mihályné dr.
Felügyelő Bizottság elnöke: Ferenczy Tamás Imre