Hulladékgyűjtő edény mosási akció 2019

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a 2019-es éveben is meghirdeti az egri társasházak/lakásszövetkezetek és közületi tevékenységet folytató vállalkozások részére a hulladékgyűjtő edények (kuka és konténer) BELSŐ fertőtlenítő mosását. További tájékoztatás és a megrendelési adatlap letölthető itt.

Indul a 2019. évi zöldhulladék gyűjtés

FIGYELEM!
2019-ben az első zöldhulladék szállítás március 11-én kezdődik.

A korábbiaknak megfelelően az adalékanyaggal ellátott lebomlást segítő zöld zsákok kiosztását már az elszállítás megkezdése előtt eljuttatjuk a lakosság részére, mely 2019. március második hetétől díjmenetesen igényelhető az egri ügyfélszolgálatunkon, ill. vidéki lakosaink esetében az adott település Polgármesteri Hivatalában is.

Figyelem! A hulladékgyűjtő udvarban (3300 - Eger, Homok Utca 26.) egész évben leadható a zöldhulladék, mely igénybevételeinek feltételeiről kérjük, tájékozódjanak honlapunkon.

A szelektív hulladékgyűjtéssel védi környezetét és munkahelyet teremt!

Tájékoztatás egri lakosok részére

Tájékoztatjuk a Tisztelt egri lakosokat, hogy egyeztetve EMJV Önkormányzatával ill. a terület önkormányzati képviselőjével is az Eger, Kárpát úti lakótelepen található utcai szelektív hulladékgyűjtő sziget 2019. május közepétől megszüntetésre került, tekintettel az Egerben bevezetett és teljes körűen működő házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésre, mely mellett továbbra is működnek a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, és az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékudvar is.

Üveghulladék kizárólag ezeken a helyeken adható le, illetve az előre meghirdetett gyűjtési naptár szerint havonta 1x a házhoz menő gyűjtés során is elszállítjuk.