Hulladékgyűjtő edény mosási akció!

Tájékoztatjuk, hogy az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. meghirdeti Egerben a társasházak/lakásszövetkezetek és közületi tevékenységet folytató vállalkozások részére a hulladékgyűjtő edények (kuka és konténer) BELSŐ fertőtlenítő mosását. További tájékoztatás és a megrendelési adatlap megtekinthető, vagy letölthető.

Használt ruha leadási lehetőség!

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az Eger, Homok utca 26. szám alatti Hulladékgyűjtő udvarban lehetőség nyílt használt ruhák leadásának lehetőségére mennyiségi korlát nélkül.
Az átadáshoz dokumentum alapú igazolás (személyi igazolvány, lakcímkártya, közszolgáltatási díj befizetésének igazolása) nem szükséges. Szennyezett, penészes ruhákat nem áll módunkban átvenni!

A 2018.08.20-i hulladékszállítás rendje

Az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint a térség közszolgáltatója, valamint alvállalkozója, az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy hulladékelszállítás rendjében változás nincs, azaz 2018.08.20-án, hétfőn is a megszokott menetrend szerint végezzük az összes meghirdetett szolgáltatásunkat (kommunális, szelektív, zöldhulladék és üveghulladék szállítás).

Az Eger, Homok u. 26 szám alatti Hulladékudvar és Ügyfélszolgálat ezen a napon ZÁRVA lesz.

Megértésüket köszönjük!

Tájékoztatás andornaktályai lakosok részére

Tájékoztatjuk a tisztelt andornaktályai lakosokat, hogy az önkormányzat kérésre az Andornaktálya II. Rákóczi F. út 289. szám alatt,  ill. a II. Rákóczi F. út - József Attila sarkán található szelektív hulladékgyűjtő szigetek 2018. július 03-i nappal megszüntetésre kerültek, tekintettel a településen bevezetett és teljes körűen működő házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésre.