Tájékoztatás egri lakosok részére

Tájékoztatjuk a Tisztelt egri lakosokat, hogy EMJV  Önkormányzata  - lakossági kérésre egyeztetve a terület képviselőjével is -   az Eger, Bartók Béla tér alatt található szelektív hulladékgyűjtő szigetet május hónap folyamán megszünteti, tekintettel az Egerben bevezetett és teljes körűen működő házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésre, mely mellett továbbra is működnek a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, és az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékudvar is. Az üveghulladék kizárólag ezeken a helyeken adható le!

Tájékoztatás felsőtárkányi lakosok részére

Tájékoztatjuk a tisztelt felsőtárkányi lakosokat, hogy az önkormányzat kérésre a Felsőtárkány Fő u. 81. szám alatt található szelektív hulladékgyűjtő szigetet május hónap folyamán megszüntetjük tekintettel a településen bevezetett és teljes körűen működő házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésre.

A 2018. május 21-i (Pünkösd hétfő) hulladékszállítás rendje

Az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint a térség közszolgáltatója, valamint alvállalkozója, az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy hulladékelszállítás rendjében változás nincs, azaz 2018.05.21-én Pünkösd hétfőn is a megszokott menetrend szerint végezzük az összes meghirdetett szolgáltatásunkat (kommunális, szelektív, zöldhulladék és üveghulladék szállítás)!

Az Eger, Homok u. 26 szám alatti Hulladékudvar és Ügyfélszolgálat nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:
2018.05.21-én (hétfő)-ZÁRVA tart