Tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy 2017.október 01-től a településen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés alapján az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft. látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást. A hulladék gyűjtésében és elszállításában az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. alvállalkozóként működik közre.

A szolgáltatás színvonala, rendszeressége, az ügyfélszolgálat nyitva tartása és elérhetőségei nem változnak, kérjük keressenek minket továbbra is bizalommal. Lakossági közszolgáltatási szerződéskötés, változás bejelentés, szüneteltetés és esetleges megszüntetés a továbbiakban az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint közszolgáltatónak címezve tudnak kötni. Az ügyintézés helyszíne Önöket érintően továbbra is az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. székhelyén biztosított.

Társaságunk a hulladékgyűjtési napokat a költséghatékonyság érdekében módosította az érintett vidéki településeken. Az ürítési nap esetleges változásáról itt tájékozódhat.
A szelektív és a zöldhulladék házhoz menő gyűjtését kéthetente (páros-páratlan hét) végezzük, melyről az egri lakosság itt, a vidéki településeink lakosai itt tájékozódhatnak. Az elkülönített gyűjtéshez sárga, illetve zöld színű zsákot díjmentesen biztosítunk, melyet kérhet a gyűjtést végző gépjármű sofőrjétől, illetve az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán. (3300 Eger, Homok u. 26.)

Együttműködésüket megköszönve!
NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft.